set your mind free, it's the year of summer

Lite bilder från helgen! I fredags jobbade jag stängning så däckade av rätt fort efter det. I lördags så jobbade jag också dag, men efter det blev det lite krök med mina bästa roomies hemma i lägenheten. Dagen efter var en perfekt bakissöndag som började med "frukost" (kl 14) på Joe & the juice med Amanda, med en gudomlig passions-grape juice, Immortal heter den, plus en serrano-sandwich. Efter lite återhämtning så blev det storstädning av lägenheten och likaså mitt rum. Renbäddad säng efter en seg bakisdag är nog det bästa. Enough about my weekend nu!
Ny vecka är kommen, redan igår faktiskt. Kallt ute igen nu, hörde rykten om att det skulle snöa någon dag i veckan. Buhu jag som började få vårkänslor. Summerburst släppte Martin Garrix idag, hade hoppats på något lite fetare men eftersom han var släppt till Brännbollsyran också (som inte jag ska på eftersom det krockar med Summerburst) så kände jag mig ändå nöjd (haha ville väl inte att alla andra skulle få se han utom jag...)
Ikväll har jag bara tjillat efter jobbet, slutade 18. Lagade kyckling och ris när jag kom hem. Ni som säger att man måste tina kycklingen innan har så wrong!! Djupfryst kyckling, ca 50 min i ugnen på 200 grader, voilà! Sedan har jag kollat på lite klänningar från Xenia.com.au, funderar att beställa men är inte så sugen på att tulla... I Norge behöver man bara tulla om man köper över 200 kr, så kanske får köpa något litet typ ett par shorts bara, haha.. Men jag vill ha the dresses också liksom :( i-landsproblem... Är sugen på massa knalliga färger, luftiga tyger, mönster och ett par bruna ben till. Mmmmm, sommarfeelings... Nä nu sova, natti