save me

Tre bilder från Umeå såhär innan läggdags. Fyfan vad man har världs vänner alltså. Trots att man är på helt olika ställen i livet och på kartan så är det som att ingenting har hänt när man ses igen. Älskar er så förbannat mycket!
Lördagnatt och jag har legat redo för sovdags i några timmar nu. Lite deprimerad för blev lite småtaggad på fest vid middagstid. Men men kanske tar igen nästa helg, who knows! Borde egentligen sova nu så jag kan gå upp hyfsat tidigt imorgon så att jag kan sova imorgon kväll haha, men det är ju bara lördag en gång i veckan så! Nu blir det dock BMS, mys med nallebjörnen och ett försök till att sova. Puss och natti
-

har du en kille? vad heter han i sånnafall?
Du är JÄTTEFIN!

Svar: Tack sötnos!
Nej är singel nu
Matilda

Anonym

funkade det inte nät du bor i norge o han i sverige?:(

Svar: Nä precis, distansen funkade inte så bra
Matilda

Emma

Hej, visst gick du Media på gymnasiet? I sånna fall kan du säga vad du fick lära dig, liksom bara grundläggande och vad du tyckte om linjen?:)

Svar: Hej! Ja det gjorde jag :) men eftersom att medieprogrammet inte ser likadant ut nu som då så vet jag faktiskt inte hur det är nu. Men jag gick inriktningen grafisk kommunikation och fick lära mig mycket om just grafisk formgivning. Men beror på vad du väljer för inriktning. Linjen var kanske ingenting jag hade valt nu om jag fick välja igen, då jag faktiskt inte tror att jag vill jobba med det. Men medielärarna var super, klassen var super och skolan också såklart :)
Matilda

-

hur längesen var det ni gjorde slut?!?!:O

Svar: 1-2 veckor sedan. Rätt gemensamt och vi bråkar inte, distansen funkade bara inte
Matilda

Linnea

Hej! Vilka uteställen rekommenderar du i Umeå?

Svar: Hej, finns väl inte så många under 20 ställen så har inte så mycket erfarenhet egentligen. Men har haft rätt många jävligt goa kvällar på lokal! :)
Matilda