you got me so high, don't you see it in my eyes?

Bilder från helgen.
Glömde att berätta om min helg tidigare kom jag på! I fredags la jag mig typ klockan 21 för jag skulle upp sex och jobba dagen efter haha.. Men i lördags hade vi faktiskt lite partaj här i vår lägenhet vilket var rätt kul. Början av kvällen verkade rätt misslyckad då jag och Amanda var inställda helt på att dra på "a good old fashion rave" som tyvärr blev inställt. Men sedan kom det lite folk hit och vips så var kvällen igång! Slutade dock upp med att jag däckade helt slutkörd i min säng lite väl tidigt kanske, hade ju trotsallt vart uppe kl sex den morgonen så..
Dagen efter var en riktigt seg dag som ägnades till att städa, ta en promenad och dricka smoothie från Joe & The juice, precis som en bakisdag ska vara ungefär!
Nu i helgen har jag tänkt åka in till Sverige, blir gött som vanligt! Målet är nog dock en rätt lugn helg (säger man alltid haha...) med jacuzzi, bäst sällskap och chill bara, blir mys :) nu väntar jag på att min torktumlare ska bli klar så jag kan bädda sängen och lägga mig och se BMS, har börjat om med den goa serien på nytt nu! För er som inte har sett den: SE!! Godnatt pussgurkor
Johanna

Kan inte du göra ett sminkinlägg? Alltså visa vilka produkter du använder och så :) Skulle vara superkul!

Svar: Absolut, men just nu är nästan allt mitt smink slut så bättre när jag har beställt nytt från Elf :)
Matilda