you got me so high, don't you see it in my eyes?

Bilder från helgen.
Glömde att berätta om min helg tidigare kom jag på! I fredags la jag mig typ klockan 21 för jag skulle upp sex och jobba dagen efter haha.. Men i lördags hade vi faktiskt lite partaj här i vår lägenhet vilket var rätt kul. Början av kvällen verkade rätt misslyckad då jag och Amanda var inställda helt på att dra på "a good old fashion rave" som tyvärr blev inställt. Men sedan kom det lite folk hit och vips så var kvällen igång! Slutade dock upp med att jag däckade helt slutkörd i min säng lite väl tidigt kanske, hade ju trotsallt vart uppe kl sex den morgonen så..
Dagen efter var en riktigt seg dag som ägnades till att städa, ta en promenad och dricka smoothie från Joe & The juice, precis som en bakisdag ska vara ungefär!
Nu i helgen har jag tänkt åka in till Sverige, blir gött som vanligt! Målet är nog dock en rätt lugn helg (säger man alltid haha...) med jacuzzi, bäst sällskap och chill bara, blir mys :) nu väntar jag på att min torktumlare ska bli klar så jag kan bädda sängen och lägga mig och se BMS, har börjat om med den goa serien på nytt nu! För er som inte har sett den: SE!! Godnatt pussgurkor

take me home, where my dreams are made of gold

Hallodär, tisdag idag, grått ute som vanligt. Börjar 15.30 idag vilket betyder grov sovmorgon för min del, har flummat runt här hemma och inte gjort ett skit hela morgonen nu. Betalt in hyran är väl i princip det enda värda jag har gjort denna morgon.
Just nu rullar livet jävligt segt, februari är ingen kul månad ens i Oslo. Men ska iaf boka Summerburst nu till veckan vilket blir lite ljus i den gråa vardagen! Har dock en tendens att tagga upp alldeles för tidigt vilket inte känns så asvärt just nu. Åh nu kom solen fram! Ska skynda mig att diska bort lunchen och sen löpa till t-banan. Pusspuss

perfektion i en låt

Så mycket öronorgasm så det är helt sjukt. Lurar i, högsta volym, ögonen stängda. Helt sjukt, får verkligen stoppa mig själv för att inte ställa mig upp och dansa vid 01:10 typ.
Bilderna är från helgen, första gången på så länge som jag faktiskt kommer ihåg att ta några bilder haha! Brukar mest bara bli någon svart eller så annars. Var nere vid Gbg och festade till det i helgen. Lördagnatten var bara helt grym.
Idag har jag jobbat 15-21.30 bara, var rätt lugnt, och sovmorgonen gjorde inte dagen sämre. I övrigt har det annars varit en pissdag, har vart rätt nere idag, är så less detta landet och alltihop just nu. Vill samtidigt inte tillbaks till Umeå heller, så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Saknar mina vänner och gamla tider, när allting var så lätt liksom. Bo hemma, fick allt serverat, gick skola, träffade grymma klasskompisar varje dag, hade tjejerna eller en pojkvän att vara med på kvällen. Då var då livet gött ja. Nu ska jag ut på en cirre, ta mig i kragen och sluta tycka synd om mig själv och se nån feel good film så får vi hoppas att morgondagen är bättre. Kärlek till er pusskram osv