i say, jeg kaller deg for elskede

Åh happinessss har precis klickat hem två drömklänningar från australien! Riktigt feta är dom, massa färger och så fina till sommaren, dör lite typ. Kommer köra på massa ljusa färger och mönster i sommar, såååå jävla snyggt! Kommer nog ta någon/några veckor för dom att komma men ni får se dom när dom kommit fram garanterat! Tyckte jag förtjänade dom efter mitt hårda slit i Norge faktiskt haha, men sen när jag kollade saldot efter betalningen så höll jag på att få en hjärtattack... Nu är man allt fattig, men det får det vara värt. Tur lönen kommer nästa vecka!
Annars har veckan rullat på rätt bra, har gått bra på jobbet och fick veta en riktigt feeet nyhet! Dimitri Vegas & Like Mike kommer till Summerburst, det kommer EJ bli lugnt!!! Nu ska jag dricka upp mitt té och försöka somna immediately! Ska trotsallt upp och jobba imorgon. Puss
 
Anonym

Vet inte om du vill svara på det här, men hur ser dina utgifter och din inkomst ut i Norge? :) alltså typ vad tjänar du på ditt butiksjobb, hur mycket går hyra, mat och nöjen på osv?:) vore roligt att flytta dit o jobba för att tjäna pengar men blir det så mycket över som kan hamna på sparkontot i slutändan?

Agnes

Har du slutat blogga? :/