eyes closed

Åh tänkte precis föra över bilder till datorn så dog mobilen och laddarn är på andra sidan lägenheten.. Höjden av lathet och irritation är nådd... Aja hade två bilder från helgen iallafall.
Helgen var faktiskt rätt kul. Jag och Amanda styrde upp lite här hemma med vin, bärs och drillar och sen drog vi vidare på annan hemmafest, festades in på morgontimmarna så vi halvsov i princip genom hela söndageftermiddagen. Vi krigade oss dock till först Lökka för att gå på "Oslos bästa brunchställe" (enligt 118118), The Nighthawk Diner. Men istället för planerad brunch så var vi så hungriga så vi beställde in fet burgare och milkshake när vi kom dit. Måste erkänna att det var helt sinnes gott där. Men lång kö utanför, så nästa gång blir det att boka bord. Dom lekte lite USA med milkshakes, pannkakor, amerikansk frukost, servitriserna hade sånna 50-talsklänningar och dom serverade riktigt amerikanska feta burgare. Typ som man ser i alla filmer (tänkte lite på Pulp Fiction osv), hur najs som helst och DRÖMKÄK!
ANYWAAY! Imorgon sticker Amanda hem till Sverige en vecka och Sasha är också i grannlandet och hälsar på så denna vecka kommer jag förmodligen vara ensam hemma hela veckan... Så jävla läskigt/deprimerande/tråkigt... Aja tur jag jobbar i princip hela dagarna och också sticker till helgen! :) can't wait! Börjar närma sig påsk/valborg/Summerburst och andra roligheter nu också, och sommartid och våren är äntligen kommen! Livet känns ändå hyfsat, trots att man är i Norge faktiskt!
Måst lägga mig och sova nu, ska upp 07.30 imorgon (är van att jobba kväll så är extremt tidigt för mig haha). Pusspuss