friday night

Middagsbilder! Lagade bakpotatis med skagenröra till mig och mammi, blev supergott, har börjat lära mig det här med mat nu. Har även gjort en förhoppningsvis god dessert som vi ska fika till Idol, om den blir god så kan jag skriva ut receptet här :) Ikväll blir det en lugn myskväll med tjejerna. Vi ska se Idol och kanske någon film också.
Imorgon ska jag och mor in på stan tidigt för att shoppa. I första hand så ska jag försöka hitta en jacka till mig! Sedan blir det lunch och säkert massa annan shopping också. Can't wait! Det var längesen jag och mamma var på stan och det var längesen jag storshoppade, har börjat få lite shoppingcravings. Nu: Gossip girl innan Idol, pusspuss!

i will always want you

Riktigt oproduktiv dag. Har sett Gossip girl och Vampire diaries och glidit runt i stickad oversize och mjukissockar fram till för ungefär en timme sedan. Nu har jag kollat på lägenheter och jackor en stund, ska börja med maten om ett litet tag också. Ikväll blir det Idol, spännande! Får se hur det går för Kevvan. Igår gick ju Umeås Elin vidare också vilket är jättekul!
Har börjat smida helgens planer med mina bffs också, Idol på fredag såklart och sedan ska vi ut och äta och kanske utgång på lördag!
På lördag ska jag också in på stan med mamma och kolla på en ny höstjacka/finare vinterjacka. I år vill jag ha antingen quiltat eller en tidlös kappa. Någon som har något tips på några fina jackor antingen i stan eller på webben?

mathilda top

Perfekta tröjor från Bikbok! Så typiskt att Bikbok i Umeå bara är outlet för tillfället... Slutsålda i min storlek på webben. 
Nu: äta popcorn, se Gossip girl och sova. Puss