ursäkta

Ursäkta min frånvaro från bloggen på sistone. Jag och Tim har flyttat till Oslo för jobb osv så har varit rätt mycket bestyr med det. Jag ska försöka blogga lite då och då här borta :) vi har ju wi-fi i lägenheten såklart och dator. Har med kameran också så hoppas allt blir som vanligt! Älskar staden Oslo och jag hoppas verkligen att vi kommer trivas här.
Lägenheten är superfräsch också, delas med två tjejer plus en tjej som vi delar badrum med en trappa upp.

Ska lägga upp mer bilder när jag bloggar från datorn! Nu ska jag däremot sova. Pusspuss
Kerstin Zetterström

Roligt höra att allt går bra för er. Hoppas jobben dyker upp? Oslo är vackert rekommenderad sevärdhet Vigeland parken. Stor kram Mormor

Svar: Ja det hoppas jag med! Tack det ska jag ta med mig :D
Matilda

Maricel

Vad roligt! Vars i Oslo bor ni? :) Bor här jag med se du!

Svar: Vi bor i Gamlebyen :) jaså vart bor du?
Matilda

Hanna

åh vad roligt med lite umebor i Oslo! :D

Svar: Ja detsamma! Vilken stadsdel bor ni på? :D
Matilda

hanna

Vi bor i gunnerlökka vid sofienbergsparken typ! :)

Maricel Eriksson

Jag bor på majorstuen med min pojkvän! Hur går det för er? Har ni fått jobb? vad söker ni? Säg till om man kan hjälpa till med nåt! vet hur det var själv när jag flyttade hit... :)

Svar: Nej inget jobb ännu tyvärr :/ men sökandet är i full rulle! Jag söker mest butiksjobb (alla möjliga butiker) och caféjobb då jag har mest erfarenhet av det. Men har sökt lite lager osv också :)Jo det är rätt drygt nu i början, vill bara att allt ska fixa sig haha så vi kan börja leva normalt! Om du kan hjälpa till med något jobb eller så så vore det ju awesome hehe :) och lite tips på billiga mataffärer osv uppskattas ju alltid!
Matilda

Ellen

Hur länge har ni planerat att bo i Norge? :)

Svar: Planen är åtminstone till sommaren :)
Matilda

Maricel Eriksson

Jag har en kompis som jobbar før Samson, hon ær butikschef och æven snart personalansvarig, jag vet att dom søker folk!! Det finns en grupp på facebook som heter Svenskar i Oslo, joina den, eller om du vill kan jag lägga till dig där också. där skriver folk a l l t möjligt, men ofta mycket nyttigt också :) vill du jag ska höra med min kompis om vars du eventuellt kan söka? Samson är cafe och finns lite överallt runt om i Oslo! Billiga mataffärer är typ Kiwi och rema 1000. Billigt och billigt.. det är ju inte som hemma i Sverige, men det är lite billigare än dom stora butikerna som Meny osv. Lägg gärna till mig på facebook om du vill: Maricel Eriksson, så kan jag skicka dig info om jobbet på samson? eller om du har en mail kan jag maila dig. Ha en fin dag :)

Svar: Ja men Gud vad bra! Det vore ju super :) ja jag lägger till dig på fb nu. Tack för tipsen :)
Matilda

Maja - wildpieces

Så himla fin du är!