oh dear boy i wanna follow you, you're a wild boy i am a wild girl too

Bild från i morse.
Happy halloween allesammans! Medans hela god damn Umeå är ute på Lokal ikväll så ska jag sova här i Oslo. Lite hemlängtan nu. Avis på alla som ska ut och fira halloween ikväll :( själv jobbar man tidigt imorgon och har 0 vänner i denna stad.
Är grymt trött idag, men jobbet var kul iallafall! Rätt lugnt med kunder så har mest fyllt på varor osv.
Någon bad mig att berätta mer om TGR. TGR, eller Tiger är en kedja som finns i hela europa, även i Sverige dock såklart inte i Umeå haha! Vi säljer mycket inredning, köksartiklar, ljus, godis och lite av allt! Väldigt rolig och fyndig affär :) påminner litegrann om Lagerhaus. Jobbar på TGR i Lörenskog, ca 30 min med buss från Oslo. Trivs skitbra! :)
Nog om mitt jobb, nu ska jag laga tacos! Puss och kram

instagram posts

Några av mina senaste instagram posts. Har blivit rätt många på sistone! Instagram: @matildaturborn

back on track


New in från Zara, 179 NOK.
Hej! Ursäkta att bloggen har vart nere ett tag. Mitt domännamn slutade funka och jag har haft mycket att göra så har inte riktigt haft tiden till att sätta mig mer och fixa det.
Under tiden som jag har vart frånvarande så har jag hunnit få jobb i en butik som heter TGR. Idag är jag ledig men sedan jobbar jag veckan ut, blir så skoj! Tycker jobbet är superkul verkligen, passar perfekt för mig!
Förutom att jobba så har jag fyllt år i lördags. 19 år, så tråkig ålder. Det firade iallafall jag och Tim med att gå ut och äta. Fick även en morgonrock av honom och lite saker till milkshake. Tack älskling! Och tack alla fina som grattade! Har inte hunnit svara på alla på Facebook.
Nu väntas frulle! Pusspuss