you're my river running high, run deep, run wild


Blablabla, vet inte vad jag ska skriva om ens. Har tråkigt som attans, måste upp 06.10 imorgon för jobb och kan inte sova... This is baaaad.
Min helg har inte vart så märkvärdig. Jobbade igår, sen tog vi det lugnt på kvällen. Idag var jag och fikade med mina nyfunna vänner Hanna och Alexandra på Espresso house, skitmysigt! :) kaffe och mycket snack blev det. 
Jobbar 08-16 måndag till fredag den här veckan så borde börja vänja mig att lägga mig runt tio elva, men det är ju så svåååårt. Hamnar i en ond cirkel, då jag börjar räkna ner timmar tills jag ska upp, när dom understiger 7 så börjar jag bli stressad. Stress=ännu svårare att sova... Ju längre tid det går=mer stress. Ah ni fattar. Nån med samma issue? Haha.
Aja ska ge det ett försök till, godnatt
Sanna

I TOTALLY HAVE THE SAME ISSUE, AND YOU KNOW IT!! diggar att du frågar bloggen om råd först, jesus, what were you excpecting??? :O
OKEEEJ, MINA tips är iaf. Skaffa ett fucking avslappningsband, det jag använder mig av är top notch! Gay som tusan i början meeen, extremt avslappnande, jag somnar NÄSTAN varje gång! Dom få gångerna avslappningstjosan inte fungerar då kör jag på ljudbok. Top fucking notch. Om inte nåt av dessa funkar pga ångest attackar och dylikt:::: då knarkar jag ångestdämpande och blir utslagen (y) PUSSS MATO, love and miss you soooo fucking much

jenny

Såklart du hittar några vänner som heter Hanna och Alexandra ;) ;) hHAHAHAH omedveten dragning till dessa namn??

Svar: Haha Tep nu fattas ba en Jenny ;) och Sanna och Simone hihi
Matilda

Marcus

Hej,

Vad har du för mailadress man kan nå dig på?

Mvh
Marcus