i just can't crack your code

Det blev rätt dåliga bilder i lördags haha!. Denna bild är från Hanna, precis innan vi skulle på T-banan. Vi hamnade nånstans utanför Oslo och det blev seeent in på morgontimmarna innan jag kom hem. Hade ändå rätt kul iallafall! Synd att det låg ute mitt i ingenstans bara haha.
Nu är det iallafall onsdag, denna vecka har det vart jobb från 8-16 varje dag, idag till 19 till och med. Men cash is king och trivs ju ändå bra på jobbet så. Ska upp sex imorgon, vilket betyder tidig kväll för mig ikväll. Ska bara diska lite och springa på Bunnpris och köpa mjölk sen byta om och lägga mig i sängen. Ska äta pepparkakor med mjölk och se Gossip girl, can't wait!
Till helgen ska jag bara softa och sova ut som attans, får se om det blir jobb på lördagkväll och söndag också. Hope so!
Btw, är sjukt insatt i Paradise hotel haha, så jävla irriterande att inte kunna se det när det går på tv i Sverige utan se dagen efter. Men men. Hejar såklart på Paow! Bland grabbarna vet jag inte faktiskt. Samir är ju sjukt snygg, gillar dock Jeppe också, och Niklas (eller gillar nog mer Jolanda haha), fast nu kom ju den där Thobias in i huset också och han verkar ju vara skönast (och fullast) av dom alla! Svårt val där (har ju nästan räknat upp alla killarna nu hahaha). 
Måste kila iväg på Bunnpris nu iallafall. Puss och kramis godnatt

it's our time for everything and i call you

Bilder från i lördags.
Börjar 14:30 imorgon så ska sova ut rejält. Kommer bli skönt! Nu ska jag sätta på någon film snart och försöka slagga. Längtar till helgen. Puss och kram