pimpat

Läste på en blogg hur man pimpade telefonen med hjälp av nån app och titta hur bra det gick! Rosa och sockersött. Shit vad svårt det är att hitta mina appar nu haha, men jag vänjer mig nog :)
-

Vad heter appen?

Svar: Cocoppa :)
Matilda

Anonym

Läs kommentarerna på appen, hört att man lätt får virus av den!

Svar: Hmm Apple produkter kan väl inte få virus? Men har hört att mobilen kan bli segare och lagga av den för vissa, så dom kanske tror att det är virus därför :)
Matilda

Pamela

Länka bloggen!!:)

tina

vad heter bloggen?

Svar: Åh minns inte, googla!
Matilda

snälla hjälp

Jag har lyckas med massa iconer men när jag ska ändra tex bilder så funkar det inte. Samma med telefonen för då går det bara till ett nummer. Skulle inte du kunna printscreena steg för steg när du ändrar icon för appen bilder och sedan lägga ut på bloggen. Det skulle vara jätte snällt om du kunde göra det! Skulle nog hjälpa många!

Svar: Telefonen går inte att göra en ikon till tyvärr. Safari har jag bara länkat till google. På bilder så går du in på url och skriver photos-redirect://
Matilda

Onchira Blomstrand

hur hämtar du till iphonen då ?

Lina Kantola

Oj det va snyggt, tror du det finns på android??:)

Svar: Hm, har faktiskt ingen aning! Du kan ju söka på Cocoppa :)
Matilda

Linnea - elw.blogg.se

Hej, fin blogg! Jag hade cocoppa förut men tog bort det när det började sprida sig rykten om att det var virus :/ tror inte det är sant dock. Men jättesnyggt har du gjort det :D