Ayia napa day one

Har vart en låååång natt och dag, övernattning på Arlanda och massa annat... Men nu har vi vart här i några timmar och vi sitter nu och ska äta pasta på en fin restaurang :) sen ska vi tillbaks till hotellet och föra sedan blir det Grabbarna grus och Blue moon! Livet äger puss.

bildbomb no.2 studenten

Ren lycka i dessa bilder. Dagen började med champagnefrukost hos Josef. Vid nio drog vi till skolan och blev fotograferade, hade samling med våra fina mentorer och såg avslutningsföreställning. Stämningen i Valhalla var underbaaar! Sedan var det utspring i spöregnet. Efter det åkte vi flak, galet skoj. Sen åka hem, smörgåstårta, sova, fixa mig, fara på klassmiddag hos Lina. Hade supertrevligt där också och vid halv tio rullade vi till studentskivan! Galen kväll och gaaalen dag.

bildbomb no.1 studenten

Har sååå mycket bilder från gårdagen så det är helt sjukt så tänkte dela upp det i två delar! Här är bilderna framtill utspringet, sen ikväll kommer det från flaket till kvällen.
Hade en helt perfekt dag igår. Kanske bästa dagen i mitt liv. Min fina fina klass gjorde hela min dag, och jag kommer sakna dom så otroligt mycket. Även mina underbara föräldrar och min fina mormor och moster har gjort ett fantastiskt jobb med att fixa inför min student. Vill tacka er alla som gjorde gårdagen till den bästa dagen någonsin!