one day you're here, one day you're there, one day you care, you're so unfair

Alldeles för seriös bild från i farten i morse.
Internet har legat nere sedan i onsdags här hemma, kanske ni märkt då jag inte har vart så aktiv med bloggen? Haha. Så har iaf inte haft ett skit att göra, vilket resulterade till att jag har sett 14 (mestadels) tjejfilmer under denna helg: 10 orsaker att hata dig, Dear John, Easy A, Friends with benefits, Hot Rod, I rymden finns inga känslor, My sisters keeper, Slumdog millionaire, The last song, American pie, Valentines day, Wild child, Parent trap och Dirty dancing. Jag vet, det är helt sjukt, jag vet inte ens hur jag har lyckats med det själv! Var ju till och med och jobbade några timmar i lördags, hur har jag hunnit detta?! Haha..
En film som var bättre än förväntningarna var Dear John, brukar ha väldigt svårt för sånna filmer (The notebook, The last song, The lucky one osvosv) men denna var inte helt värdelös. Finns en möjlighet att det berodde på Channing Tatums underbara ansikte och fan så heta kropp, men vad vet jag.
Har alltså tagit det rätt lugnt i helgen. Igår var det även första advent, mysigt värre. Älskar julafton och allting som har med julen att göra: ljus (börjar på att bli en seriös ljusnarkoman, har just nu 13 ljus i mitt rum), julmusik (favoriten är såklart Last christmas, tätt i följd av Biebers alldeles egna Mistletoe), paket och pyssel, bakning, snö (dock ingen här i Oslo ännu...), ja listan kan göras lång. I love it all och mycket ska det va, här stämmer fan inte citatet "Less is more".
Iallafall, nu håller jag på att fira att internet är uppe igen med mjölk och pepparkakor. Ännu en sak som jag börjar bli beroende av. Har tryckt tre lådor pepparkakor på sisådär en vecka. Asgött ja. Nu: efterlängtade Paradise hotel som jag måste se ikapp, ännu mer pepparkakor och kanske lite sömn på det tackar. Pusspuss natti