Q/A Ayia napa

Kommentar av Maja:
Hej, jag undrar om du skulle kunna berätta lite mer om resan du gjorde till Cypern i somras. Vars ni bodde och om du kan rekommendera något ställe eller något som du tyckte var bra för jag och några tjejkompisar hade tänkt fara utomlands till sommaren och många har pratat gott om just Cypern och Ayia Napa. Därför hade det varit jättekul om du hade kunnat göra ett inlägg om det!
 
Svar: Hej Maja! Varå två resor till Napa var för det första helt magiska. Bra resmål under gymnasietiden verkligen, om man är ute efter party och fina stränder så att säga. Vi bodde i juni på ett random hotell som fan, Marion hette det, riktigt billigt och litet hotell, dock var rummet enormt, två våningar med kök där nere och två rum där uppe. Var som att ha en egen lägenhetet där i två veckor :) och så låg det 1 min från "skandinaviska bargatan" aka Grabbarna grus och Blue moon, det var verkligen bara ner för en backe sen var man där. Andra gången i augusti bodde vi på Anthea i en vecka, inte lika nära GG och Månen men mycket mer party! Det var alltid full rulle i poolen på dagarna och på kvällarna var det bara att knacka på närmsta granne i princip för att hitta förfest. Dock rätt äckligt rum, vi hade en ödla som bodde i våra väggar som var ute i rummet på nätterna. Samt myror i sängen och någon enstaka kackerlacka. Inget för någon som har krypfobi (like me). Men bra fest var det! Nära till McDonalds, efterfesten Aqua mm och närmre brittiska bargatan.
Vill ni festa med skandinavier skulle jag rekommendera hotellet Pavlinia aka Pavvan alla dagar i veckan, dom som äger det ska vara grymt sköna och vi har haft några dagsfyllor i poolen där som har vart riktigt världs. Dom flesta party-skandinavier bor där. Vill ni ha ett finare hotell med mycket grabbar (iallafall 2013) så skulle jag rekommendera Tsokkos. Vi var aldrig där men vi var utanför och såg sjukt najs ut och typ 50% av alla killar vi träffade bodde där (haha nästan iaf).
Vill ni till en paradisö med sjuka stränder och galet uteliv, och om ni är redo att köra all in så är Ayia napa the place to be! Skulle lätt rekommendera två veckors ALL in som vi gjorde första gången, låter slitsamt men var värt det alla dagar i veckan! Känns det för mycket så iallafall en vecka utan vilokväll + några dagsfyllor. Är man i Napa är man där to party mellan 22-06 alla dar i veckan. Åker ni två veckor borde ni köra varannan dag Nissi beach och varannan poolen. En vecka så kör Nissi beach alla dar utom en-två. Nissi är underbaraste platsen jag vart på.
Enjoy your trip to paradise :)

christmas pix

Några få bilder från julafton. Hoppas ni alla har haft en bra julhelg! Idag är det annandagen vilket betyder mellandagsrea, så ska in mot stan på en halvtimme och shoppa lite med Simone och Jessica.
Igårkväll var vi på Lokal, kvällen är lite blurrig men hade kul som attans! Dansade, träffade gamla vänner och hade en allmänt good time. Ikväll blir det ännu mer party, har sisådär typ hela veckan fullbokad nu när jag är hemma, och det är superkul! Njuter verkligen av tiden här hemma. Men nu måste jag äta lite lunch och ta en dusch. Pusspuss

you drown your heroes in red wine

 

Feta, både gamla och icke så gamla, låtar som går i lurarna nowadays. Har väldigt lite att blogga om, hemkomst på söndag vilket ska bli helt jävla himmelskt. Ska äta så mycket julmat, dricka julmust, äta svenskt plockgodis, se svensk tv, dricka gamla hederliga Tre apor, dansa fan av mig på Lokal, TC och kanske t.om. en trudelutt på gamm-Femman, sova som en prinsessa under min sänghimmel, pussa på katten och allt sånt där som jag inte kan göra här i Norge. Utanför vänner, familj och kärlek är det de mest konstiga småsaker man verkligen saknar med Umeå.