shitty monday

Det blev gårdagens skaldjurs och paprika pasta till lunch.
Så var det måndag igen, vart en vecka i Sverige men det känns bokstavligt talat som en månad. Även fast man inte går i skola eller har ett fast arbete så är det något mörkt över måndagar... Anyway, snart ska jag och Tim rulla till Luleå, det blev inte så tidigt som jag hade hoppats men vi är iallafall framme till middag. Första gången jag kör en sån här lång bit också, är lite nervös, men får hoppas att det går bra! Nä nu ska jag borsta tänderna och gitta, peace
Anonym

har du tagit körkort?

Svar: Japp nu i sommar gjorde jag det!
Matilda

Anonym

Hej, jag har en fråga!
När du skulle gå från mörkhårig till blond, hur gjorde du då? Alltså du gjorde väl inte allt på samma dag utan lite eftersom? Ditt hår är jättefint!!

Svar: Hej! Tack så mycket :D jag gick först till frisören och slingade det, sen slingade Elsa som går frisörprogrammet mitt hår och sen fortsatte jag att slinga hemma. Minns inte riktigt hur många gånger jag gjorde det men tror det var tre gånger plus en gång i bara underhåret. Sen massor med silvershampo också eftersom jag hade rätt varm ton innan men jag ville bli kallt blond! Hade Matrix So silver som silvershampo först, nu har jag Goldwell skumtoning.
Matilda