'Cause you are the piece of me I wish I didn't need, Chasing relentlessly, still fight and I don't know why

Godmorgon godmorgon! Lördagmorgon/dag kan vara det bästa jag vet. Man äta god lång frukost i sängen, sitta på balkongen en stund, blogga, shoppa och allt möjligt. Jag älskar lördagar! Just denna lördag ska jag och mamma åka iväg och köpa en rejäl resväska till mig samt fika osv. Blir mysigt att spendera lite tid med mamsen!
Igårkväll hade familjen Turborn lyxmiddag med oxfilé, kanske bästa oxfilén jag ätit någonsin. Sen var jag med Sanna långt in på natten, hon slingade min utväxt och vi såg skräckis, The Purge. Hade rätt höga förväntningar, men filmen var inte riktigt så läskig som jag trodde att den skulle vara. Gillar dock idén som fan, sjukt obehagligt och fuckat!!
Idag saknar jag Cypern och utomlands lite extra. Känns som att jag har blivit nån utomlandsnarkoman, trivs inte alls i tråkiga kalla Sverige, blir bara deprimerad, speciellt som arbetslös som jag numera är (ber till gudarna att det blir en kort period). När jag är utomlands blir hela vardagen tio gånger bättre, man är uppe i himlen och svävar, ens största problem är typ att man kanske har bränt sig eller att man är lite sliten. Sen när man kommer hem så dippar man ner för allt är så jävla tråkigt och det är bara massa tråkiga skitsaker man måste göra.
Saknar värmen, stränderna, alla människor, utelivet, allt. Kan inte förstå att för en vecka sen hade vi stört roligt i poolen på Pavlinia i Napa vid denna tid, det känns som ett år sedan! Det enda som hjälper är om man har någonting (t.ex. en resa hehe) att se fram emot men inte ens det har jag nu. Nä nu i höst blir det att tjäna pengar och nästa sommar, då blir det resande hela sommaren garanterat.
Anonym

Vezzo då?

Svar: Har sagt upp mig för har andra planer som jag inte har skrivit om än här i bloggen :)
Matilda