burgare och taken

Det blir en myskväll med familjen istället för Tim, han skulle träna. Har just käkat årets sista grillat! Det blev pappas specialité: hamburgare! Yumyum, snart ska vi hyra Taken på tv och se den. Måste ju ladda upp och se den inför taken 2 som snart kommer :)

that's when I spend the most time thinking 'bout what I've given up

Åh deeeg är så uttråkad, less och jaa.. bakis... Glider runt i mjukiskläder och gårddagens smink fortfarande. Slitna söndagar alltså, ångest på hög nivå! Mina päron skulle på bio och frågade om jag ville hänga på men det blev inge av så nu ligger jag i soffan och ser Ghost whisperer. Nu kikade solen fram också, skumt väder, det är hur mörka moln som helst på himlen sen kommer solen fram mitt i allt haha!
Imorgon börjar min praktik, känns inte jättekul men vem vet det kanske är bättre än skolan iaf? Funderar också på att tona håret i veckan, typ lite mer åt det varma hållet men inte mörkare utan bara lite rödare som(fast inte rött heller haha), alltså skitlite skillnad ba en annan nyans av mitt hår typ. Nu blir det mer Ghost whisperer!

fucka ur

Var fan en trevlig kväll igårkväll! Började med klassfesten där jag hade fetkul, för att sen fara vidare till en annan fest i Holmsund som var lite urspårad haha... Tyvärr dog min kamera rätt tidigt av kvällen, så blev mest bara bilder från klassfesten.
Idag är en degig dag, jag är jävligt less och har sovit riktigt dåligt i natt, första gången jag vaknade var klockan sex och efter det så har jag vaknat typ varje halvtimme. Ska vara med Tim ikväll så det är ju iaf tummen upp men annars så kommer den här dagen suga har jag en känsla av, men man mår väl som man förtjänar i guess!