does she love you better than i can?

Sorry som fan för den kassa uppdateringen, glömde min dator hemma hos Tim igår morse och tog den nu i morse så har levt utan dator en hel dag!! (haha stort)
Har nu projekt och företagande i skolan, slutar om 10 min och då har jag helg! Skönt as fuck :) ska in på stan nu och käka på Max med classmates, yumyum. Måste röra mig nu, tills vidare får ni en bild jag tog på musik och danstreornas föreställning igår, vilka talanger alltså!

elf recension del 2

9. E.l.f Mineral Foundation SPF15 i färgen Light. Denna kommer såklart från deras mineralserie och kostade 55 kr som allt annat där. Jag har aldrig testat något annat mineralpuder så jag hade inte så mycket att jämföra med. Men första gången jag använde det så tänkte jag "men vafan varför fastnar det inget i mitt ansikte?" men andra gången körde jag med både dagkräm och primer innan och då satt det som smäck! Det blir verkligen ett bra resultat om man tar sig tiden och jobbar in det lite. Färgen var som tur var också precis min hudfärg, det var jag nämligen lite nojjig över innan.
Resultatet blir supernaturligt och jag gillar den verkligen eftersom det är det resultatet jag vill ha. Jag gillar inte så jättetäckande foundations så denna var super för mig men jag skulle inte rekommendera den till någon som vill ha en täckande eller till dig med mycket finnar/dålig hy. Möjligen att man isåfall skulle ta en flytande foundation under och använda denna som puder över men jag vet inte hur det blir. Anyway, jag är skitanöjd, den var bättre än jag förväntat mig!
10. E.l.f Mineral Blush i färgen Coral. Jag har behövt en bra rouge länge så då tänkte jag why not när jag beställde denna. Färgen är verkligen superfin på den, precis som jag vill ha det, inte för rosa men inte för brunt heller, och lite mer åt det orangea hållet, jaa alltså färgen korall :)
Det är inte så mycket pigment i den så man måste jobba med den ett litet tag, och det är både bra och dåligt tycker jag. Det kan vara lite jobbigt när man är stressad och bara vill dra på rouge på ett drag, men det är lite mer säkert så man kan jobba med det tills man får den färgstyrkan man vill ha på det och inte så att det blir efter första draget ett knallrosa streck på kinden typ.. Ja ni fattar vad jag menar! Även den här ger ett väldigt naturligt resultat, inte nå skimmer eller sånt blir det heller vilket jag tycker är bra!
11. E.l.f Liquid Eyeliner från deras Essentials-serie. Detta var ett kap måste jag säga! Jag hade hört dåligt om den men jag diggar den ju skitmycket! Brukar inte använda eyeliner så ofta egentligen men jag tror bannemig att jag ska börja med det nu. Penseln är supertunn och det gör att det är himla lätt att applicera och det håller hela dagen, det faller inte och man blir inte svart under ögonen av den efter halva dagen. Och endast 15 spänn kostade det! Kommer definitivt beställa hem den här om jag beställer därifrån igen. 
12. E.l.f Makeup Mist & Set från deras Studio-serie. Denna var en liten chansning för mig men jag hade läst gott om den så jag tog chansen och klickade hem den! Det är en spray som man ska spraya i ansiktet med avstånd när man har sminkat sig färdigt, resultatet ska bli att det håller längre och man ska få ett fint skimmer. Skimret håller jag med om, det blir verkligen ett fint lyster i ansiktet och man känner sig som "uppfräschad" när man har sprayat på den. Det tar inte heller lång tid för det att torka, har man rätt avstånd så tar det runt 30 sekunder och sminket börjar inte rinna.
Eftersom jag inte har använt den på fest eller liknande så kan jag inte riktigt säga om sminket håller längre, jag brukar dessutom tycka att mitt smink brukar hålla rätt bra ändå pga primer osv. Men jag får testa denna före en riktig utekväll någon gång så får vi se om det håller sig bra! 42 kr fick jag betala för denna.
 
Beställde ju även lösögonfransar men dessa kan jag tyvärr inte skriva någonting om än eftersom jag inte har använt dom haha :) Men dom kostade 15 kr och såg faktiskt rätt fina ut!