open your eyes, i'm a coward too, you don't need to hide my friend, for i am just like you


Myser! Har varit med Sanna när hon har piercat sig ikväll och jag blev fan lite taggad på att skaffa tungpiercing när vi var där! Grymt snyggt äre :) Missade ju BB avsnittet därför så funderar på att ta igen och se det nu istället. Imorgon har jag grymt kort dag eftersom jag ska till tandläkarn på morgonen och sen har jag bara en lektion sen gitta hem! Skönt som faen, men måste hem och posta iväg en väska direkt då som jag ska sälja för en fin penning. Cash flow typ. Sedan blir det packa osvosv till fjällen och träffa min finaste Tim! Vi kommer inte träffas på skitlänge ju :( Far till fjällen nu och kommer hem torsdag/fredag, sen far han till fucking bajs Irland på söndagen och är där i två veckor. Buhu. Men dax för Big brother nu, pussen och kramen och godnatt

eurasia (mobilt)

Sitter med pappa och Elin på eurasia nu och väntar på middagen. Har varit iväg och handlat täckisar och vantar till fjällen nu och sen ska jag hemåt och få lite andra saker gjort!

mot fjällen i helgen

Försöker få lite skolarbete gjort just nu, men det drar mer och mer åt att se över kläderna som jag ska ha med upp till fjällen. Hanna, Simone och jag åker till Tärna på fredag och kommer hem torsdagen nästa vecka! Kommer bli en helt grym vecka tror, och hoppas jag. Vi bor ju somsagt i Tärna men lär hänga som mest i Hemavan, även på kvällarna! Någon fler go människa som ska dit under lovet? Alltid lika kul att träffa så många som möjligt som man känner där uppe!

Bild från förra året, haha! Simone åker pulka ner från taket.