nyårslöfte

Har några nyårslöften planerade, men det viktigaste är att börja träna! Sååå inte min style, haha jag har aldrig varit en sportis. Så skulle behöva lite tips på några bloggar/tumblrs som kan göra mig lite motiverad till detta, åtminstone till en början. För just nu känner jag bara för att ligga kvar i sängen hela året och såsa (inte minst med min nya sänghimmel) haha.
Skulle vara kul med lite träningstips också för en nybörjare som jag, gärna pass! Ska skaffa kort på Iksu innan skolan börjar. Har egentligen inga mål, mer än att få bra kondis och bli mer fit typ. Så please ös med förslag

Maja

Pepp: Man blir starkare, orkar mer, piggare, uttåligare, man blir glad, man håller sig friskare, bättre kondition och massa mer!
Om det finns afrodance så är det riktigt kul, skivstång/body pump är bra om man vill ha styrka. Finns massa roliga pass, bara att läsa om vad man själv tror tycker är kul! :D

Cornelia Appelgren

Åh iksus pass äger ju. Punchout är kul och det är mycket styrka, stepmuskel är bra för både kondition och styrka och indoor walking är svinroligt för man är alltid 100% slut efter ett iw-pass! Så när du skaffar kort på iksu, gå på dem!

Anonym

www.jelly.devote.se
www.rara-sara.blogspot.se
www.stayfittn.blogspot.se