på väg till peace&love (tidsinställt inlägg)

Sitter förmodligen på bussen nu. Nio timmars bussresa, grymt jobbigt. Men det är värt det! Jag är grymt taggad på att komma fram bara. Har lånat mammas iPod så jag har lite underhållning här i bussen iallafall. Har också med mig en macka som jag ska käka/har käkat, yummy!
Kanske skriver någonting under resan, vi får se. Har ingen dator eller internet med mig men jag får hoppas på att någon har en iphone eller någonting som jag kan logga in på och uppdatera er om vad jag gör åtminstånde. Hare bäst snyggingar! Pussar och kramar!

godnatt

Första gången sen sommarlovet började som jag lägger mig vid den här tiden tror jag! Men ska man upp sex dagen efter så ska man. Far ju till P&L imorn, woohooooo! Det kommer bli party till tusen. Untzuntzuntz baby, som Hanna skulle sagt om hon var här, haha. Jag kommer ha skitkul, men tyvärr så kommer jag inte blogga någonting alls där nästan tror jag. Har ju inget internet eller något :( Men när jag kommer hem blir det massa bloggning, lovar!♥
Har tyvärr inga bilder till er nu, känns grymt tråkigt men sanningen svider. Ni fick stå ut med att bara läsa denna gång :) Cyaaa!

nya kläder

Aaaah gud så dåliga dom två sista bilderna blev. Jaja, dom får duga tills vidare, hinner inte ta några bättre. Var och shoppade litegrann med pappa idag. Väska från Glitter (visste inte ens att dom sålde väskor tills idag typ! Haha), kofta från Monki och byxdress från Bikbok (det är ett virkat mönster på överdelen av den men det syns inte så bra på bilden tyvärr). Köpte även massa grejer till Peace and love, bl.a. fyra olika våtservetter, haha! Man måste ju hålla sig fräsch trots festival. Det blev även en liten plånbok för 49 kr på Accent, behövs verkligen, jag är alltid så slarvig med mina pengar!
Ska ta tag i packandet nu iallafall, cya.