@ my place

Är hemma hos mig nu och dricker goda drinkar med finaste tjejerna! Har nyss ätit middag och ska börja köra igång nu, är rätt så taggad faktiskt! Uppdaterar under kvällen, puss.

sminkad

Usch, fick inga rättvisa bilder på sminket på mig. Steg iallafall upp tio i nio i morse för att fara på Make up store och bli sminkad, och här över är resultatet! Jag önskade en brun sotning, och det blev det med lite beiget inslag i. Är supernöjd och hon som sminkade mig var jättetrevlig! Köpte lösögonfransar som jag lät henne sätta på, ögonbrynsskugga och eyedust (det som är mörkast och lite bronzigt på mina ögonlock). Fick också paya 100 kr extra för att det är en helgdag, men det var värt det. Allting gick på 600 kr men jag hade ju ett presentkort så det blev ba en hundring för mig.

hade helt glömt bort bloggen...

Har varit så mycket att fixa tills nyårsafton idag så hade helt glömt bort bloggen. Har nyss testat hela min outfit tills imorgon och den ser verkligen awesome ut, har strykit min klänning och gått runt i klackarna hela kvällen typ. Ska äta en rätt enkel men god middag imorgon också, det blir kycklingspett med potatissallad, bröd, grekisk sallad och massa goda drinkar. Ser verkligen fram emot middagen! Sen ska vi på en grym (iaf vad jag hoppas haha) förfest, sen blir det tolvslaget och sen drar vi vidare på efterfest. Men jag måste lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon för att bli sminkad på Make up store! Godnatt mina finaste

Har bildbrist, men ni får en bild på min pojkvän här :)