LJUST VS MÖRKT

Nu har jag inte gjort någonting med håret på över ett år, förutom klippt det så att säga. Att det har blivit ljusare beror på att det har tvättats ur och blekts i solen. Nu är jag less på det, vill fräscha upp det med en ny hårfärg.
Har lite beslutsångest men det finns två alternativ, antingen ljusare slingor (typ mörkblont som på första bilden för att senare slingas ljusare och ljusare) eller riktigt mörkt (inte svart men väldigt mörkbrunt) som på andra bilden. Vad tycker ni?! (Kom ihåg vilken frilla jag har nu också, det ska passa till den.)
Mr D

lika snygg i båda! ;)

linnea

mörkt:)

..

Ljust, dock har jag alltid gillat blondiner så jag antar att jag är lite partisk av mig =p

Anonym

jag tycker du passar riktigt bra i det mörka, men båda var fint! :)

Sarek

BLOND

Fegis

MÖRKT

Sanna

Jag tycker att du ska ha ungefär som på första bilden, det skulle vara skitsnyggt till din frisyr!

ann

Mörkt, lätt!

Anonym

ljust

Anonym

de mörka! mysigare till hösten också!

Anonym

mörkt! din frisyr blir mer "modeaktig" i den färgen :) ser lite mer "fjortis" ut, fast absolut inte fjortis haha men aa du fattar - lite oseriöst kanske man ska säga, om du har ljust!

moa melinder

MÖRKT!

E

Jag tror att det skulle bli riktigt läckert med en riktigt mörkbrun! Du passa ju självklart bra i båda så det kommer bli snyggt hur du än färgar det. Dessutom tycker jag att det är lite "uttjatat" med axelkort och blont hår nu, så jag röstar på det mörka (:

Anonym

kör på det mörka dels för att det är snyggt (!!) och dels för att ALLA andra har blond page nu!:)

sanne

Båda 'r grymt fina med mörkt tycker jag ;)

sofie

Tror att det ljusa gör sig bättre i din frisyr:) Det mörka skulle nog passa bäst då du har långt hår. Och sen blir ju alla mörka till hösten/vintern, varför inte göra tvärt om;)

klara

LJUST!

julia

färgen du har nu tkr jag är assnygg och du passar i båda, men jag tkr mörkt skulle passa bäst till frisyren och de :) så, MÖRKT.

Johanna

ljust är jättefint till den frisyren du har, men om du tror att du kommer trivas bättre i brunt så ska du ju ha det! själv tycker jag nog ljust är finare :)