LJUST VS MÖRKT

Nu har jag inte gjort någonting med håret på över ett år, förutom klippt det så att säga. Att det har blivit ljusare beror på att det har tvättats ur och blekts i solen. Nu är jag less på det, vill fräscha upp det med en ny hårfärg.
Har lite beslutsångest men det finns två alternativ, antingen ljusare slingor (typ mörkblont som på första bilden för att senare slingas ljusare och ljusare) eller riktigt mörkt (inte svart men väldigt mörkbrunt) som på andra bilden. Vad tycker ni?! (Kom ihåg vilken frilla jag har nu också, det ska passa till den.)

STUFF

Fyndade lite varmare kläder på stan häromdagen. En superfin vinröd mössa från Bikbok + en stickad halsduk från Gina. Det enda som jag peppar med hösten/vintern är att jag gillar alla mysiga vinterkläder. Förresten så har mamma vart uppe på vinden och plockat ner lite gamla myströjor från deras tid (haha), och vissa var faktiskt riktigt fina. Tror dock att alla dom kläderna är i tvätten nu, men visar så fort jag kan! Puss

HOME

Lite bilder från Jessikas facebook, tagna igårkväll. Chillin like a boss på andra bilden, haha!
Kom precis hem från Simone, vi råkade missa sista bussen så vi var tvugna att gå från henne till Sofiehem där min cykel var. Lite drygt men nu ligger jag äntligen i min efterlängtade säng! Kvällen har varit riktigt mys, vi for in till stan och handlade massvis med goda saker (godis, läsk, cheeseburgare, ah you name it!) och hyrde tre filmer. Vi hann se Black Swan och starta Hur många lingon finns det i världen innan både jag och Hanna somnade så sött i hennes soffa :) Så nu ska jag lägga mig helt! Natti!