tjenixen!

Partajj nu! Mois hälsar hej ;) FETT SKÖNT FOLK HÄR! Älskar alla♥

new in

Handlade lite nytt med papsen idag när vi ändå var förbi stan med byxorna. Det blev en tygpåse från T-shirtstore och ett par lägre svarta (faktiskt ganska snygga) gummistövlar till bl.a. Peace and love :)
På tal om Peace and love, har bokat bussbiljett nu också! Far ju till Italien precis innan Peace så det har varit lite krångel med det där hur jag ska hinna osv, men nu är det bestämt. Jag tar bussen på onsdagen klockan 06.55 på morgonen, så är jag framme klockan 16.00 i Borlänge. Känns underbart skönt att allting är fixat nu, jag och Simone måste bara köpa tält!

godmorgon godmorgon!

Godmorgon snyggingar! Jag är redan vaken ;) Vaknade klockan tio faktiskt! Ska över till solariumet och sola i en halvtimme nu, sen blir det att steka vidare på balkongen. Jag har ångest för jag är typ vitast i stan + det är valborg och jag vill vara snygg! Anyway, senare måste jag in på stan för att byta ett par byxor också.
Kvällen kommer spenderas med Hanna, Elsa, Moa, Alexandra och Jessika om jag minns rätt. Kommer nog bli en grym kväll! Men drar mig mot solariumet nu, ciao!