black/white collage


Tröja från Topshop, leggings från Bikbok, halsband från Gina Tricot, skor från Wildflower by Kenza, ring från Forever21, örhängen från Bikbok och väska från Forever21.
Förresten ska jag och mamma fara in till stan på lördag och kolla på Wildflower by Kenza-kilisarna här ovanför (dom är så äckligt snygga irl!) eftersom att kilklackarna på Nelly aldrig kommer in i storlek 36 typ. Om jag får dom börjar jag gråta av lycka! :D

mina föräldrar - 30 dagar

Japp, då var det dags för mig att skriva om mina päron! Lotta och Göran Turborn. Runt 40 år och har varit tillsammans sen tonåren. Jag älskar dom båda två väldigt mycket.
Pappa är en rolig person med skön humor, har lätt för att prata med folk och väldigt glad. Han blir nästan aldrig arg, han blir mer besviken. Fast det är inte ofta han blir besviken på mig heller haha, det var mer förut. Han är musiklärare på min skola, Midgårdsskolan, men jag har han inte i något ämne eftersom jag inte har musik.
Pappa:

Mamma är en omtänksam person som är väldigt mammig av sig. Hon är väldigt snäll, fast har ganska kort stubin. Med mamma kan jag prata om verkligen allt (med pappa också iofs). Hon jobbar på universitetsbiblioteket. Vi brukar bråka rätt så mycket men när vi inte gör det så kan vi hitta på roliga saker som att fara och shoppa tillsammans osv.
Mamma:

chillin


Sneaky bild. Haha. Men ska fika nu sen måste jag sova! Godnatt på er finisar! ♥