dagens fråga

Ungefär hur många unika besökare tror ni jag har per dag?
Har nästan aldrig avslöjat det för er, men nu ska jag låta er gissa och se hur nära ni är;)

Har förresten märkt en grej, dom flesta av mina besökare kikar in på min blogg innan tolvtiden på natten, nu är klockan fem och ni ser ju hur det bara stupar neråt idag, haha.

my hair are finally ok!

äntligen! mitt hår är preciiis som jag vill ha det!
har fixat med mitt hår, alltså mitt riktiga och löshåret, ända sen jag kom hem, sydde på clipsen på min nya hårförlängning, klippte den, klippte mina toppar och klippte upp mitt hår som satan! ni kanske inte ser det men i see it, and i love it!

ååh min hårförlängning är såå mjuk, please låt den vara precis i det här skicket i nån månad iaf ?


Här kommer oxå lite tips på hur du kan vårda din hårförlängning på bästa sätt;
 När du inte använder den, fläta den i en lös fläta och lägg den slätt på en platt yta.
 I butik säger dom ofta att man ska tvätta den ca en gång i veckan, gör inte det! Tvätta den bara när du tycker att den känns ofräsch eller om du har varit ute och t.ex. grillat med den.
 Du behöver inte använda schampoo varje gång du tvättar den, ibland räcker det med att bara ha i balsamet i 5 minuter sen skölja ur det.
 Om du ska toppa bort det slitna från den, toppa inte så mycket då, för det blir lätt slitet igen och då vill du klippa igen, och igen och igen och till slut finns det inte mycket hår kvar alls.
 Låt den lufttorka under natten eller ngt, istället för att blåsa den med hårtork. Och tänk på att varje gång du plattar din hårförlängning slits den rätt mycket.
 Bada inte med den och undvik gärna regn, om det börjar regna, ta på dig luvan så håller håret sig finare längre.

dinner

har spenderat hela dagen med min familj idag faktist, ganska mysigt, min syster övningskörde så var vi och tittade på min fasters grav, sen for vi ut till ratan eller vad det nu hette och fikade vid havet, typiskt höstväder också.
vi åt senare sushi, antingen älskar man sushi eller ogillar det, och jag är en av dom som älskar det!

haha den här bilden bjuder jag på..